Tretmani Novog svijeta

Tretmani su individualna pročišćavanja energijom Novog svijeta.

Era vodenjaka donijela je energije Novog svijeta koje inzistiraju na evoluciji pojedinca, kako bi čovječanstvo zajedno s planetom Zemljom prešlo na višu razinu postojanja.

Tretman traje oko 45 minuta.

Cilj je pojedinca očistiti od starih energija – bijes, stres, zavist, bolest, starih stavova i vrijednosti koje stvaraju energiju nekada zvanu negativna, a danas energija Starog svijeta, koja nas odvaja od istine i udobnog života.

Možete doći na grupne tretmane bez najave (termini navedeni u mjesečnom rasporedu) ili se možete naručiti za individualni tretman.

Intenziv Novog svijeta

Intenziv Novog svijeta je aktivnost kojom se pojedinca želi odvojiti od njegove sudbine, promijeniti tokove njegovog razmišljanja, ponašanja i odnosa prema okolini.

Intenzivima pročišćen i energiziran pojedinac usklađen je s novim energijama ere vodenjaka kako bi evoluirao i stvaralački pristupio životu u skladu s novim zakonima ‘pravedan i odgovoran’.

Trajanje intenziva je 2 sata.

Pojedinac je izložen radu nekoliko majstora (rad na pojedincu je opsežniji i intenzivniji nego na tretmanu jer su polaznici kroz tretmane dovoljno ojačali) i energiji Intenziva.

Polaznici na Intenzivu sjede u foteljama uz lagane tehnike disanja.