Kad ogrebete kožu na tijelu i nastane ogrebotina, trebate ju samo očistiti i čekati da prođe. Ako je rana velika trebate ju očistiti, mirovati i čekati da prođe. Naše tijelo se popravlja samo. Ali zašto to u praksi nije tako?

Zato što je vaše tijelo otrovano – lijekovima i lošom hranom! Crijeva su puna fekalija. Hranu unosite prečesto pa organi stalno rade na probavi i ne stignu popravljati tijelo.  

Promotrite kako vaše tijelo reagira. Ako ste pregladni, tada ste malaksali i boli vas glava. Ako ste previše jeli, osjećate tromost i pospanost. Dakle, sredina je pravi put – niti previše, niti premalo.

Ali ako tijelu povremeno pustite da bude prilično gladno, osjetit ćete kako ste puni energije, okretni i budni. Tijelo je odahnulo od prerade hrane.

Nauka preporuča da jedete ovo ili ono, ovako ili onako, dovoljno svega i svačega. Ali istina je da za svakoga vrijedi drugo pravilo. Ono što vrijedi za sve je činjenica da današnjem čovjeku treba malo hrane. Možda šaka ili dvije povrća i voća.

Klub duhovnosti „RDD“ drži tečajeve pročišćenja tijela i energije.

Kako bi se tijelo popravljalo iznutra i izvana, treba ga pročistiti. Tokom godine Klub će oglašavati programe pročišćenja:

Čovjeku se teško samom odlučiti na odricanje od hrane. Ali u društvu uz pomoć energije, to postaje lagan proces. Na našem seminaru na moru, ljudi s lakoćom uopće nisu jeli 4 dana, bez obzira na bolesti s kojima su došli.

Vikend programi detoksikacije su pročišćenje voćem i čajevima te energetskim terapijama koje daju snagu, smirenost, opuštenost i volju da proces prođe s lakoćom. S obzirom na kratkoću vremena, preporučeno je ponavljati vikende. Također je dobro odvojiti se od uobičajenog života punog loših iskušanja po pitanju hrane.

Klub će organizirati smještaj u Zagrebu i van Zagreba. Bez obzira stanujete li blizu, možete se pridružiti grupi i u noćenjima.

Višednevna čišćenja donose još bolje rezulatate i dublje se ulazi u proces.

Kolonija na moru uz pročišćenje, energiziranje te popravak tijela, donosi i opuštenost i uživanje kakvo imamo na godišnjem odmoru.

Za detaljnije informacije o terminima i prijavama, slobodno nas kontaktirajte na mail: klubduhovnosti@gmail.com.