Megabrain

 

Obilježja ere Vodenjaka posve su vidljiva (buđenje uspavanih moći u čovjeku i prirodi, promjene Zemljinog magnetizma, promjene vibracije, promjene ljudske svijesti) stoga je nebitno je li era počela ili počinje. Ona je već prisutna.

Ta era se još naziva Erom Tišine zato što se očekuje da će ljudi osvijestiti talente koje su potisnuli i zaboravili, a svi ih imaju – treće oko, telekineza, telepatija…
Dakle, treba prionuti na posao i što prije ostvariti takvo buđenje ljudi. Neki će spontano probuditi te talente, neki će zdušno raditi na sebi da bi probudili talente, a za neke će nauka ostvariti aparate koji će ih aktivirati u tom smjeru.

Jedan takav aparat je Mega brain. Stimuliranjem zvukom i svjetlošću, mozak postaje aktivan, energiziran i snažan pa počinje na svjesnoj razini tražiti mogućnosti za buđenje talenta.
Preporučljiv je onima koji se aktivno mijenjaju kao i onima koji su u tome pasivni.

 

Koristi Megabrain-a

Naravno, put je za svakoga drugačiji. Neki prvo moraju smiriti mozak jer su pod stresom, dok drugi moraju aktivirati mozak jer centri nemaju dovoljno energije.
Svi počinju s istim programom – 8 terapija aktivacije uspavanih centara u mozgu, spajanje lijeve i desne strane mozga te globalno osnaženje mozga. Svaka terapija završava binauralnim tonovima s istim ciljem – jačanje mozga.

Nakon dvije do tri terapije, mozak preuzima aktivno svoje zadatke pa počinjete lakše učiti, shvaćati, nemate otpora, a okolinu doživljavate objektivno umjesto subjektivno tako da nivo uvrijeđenosti, povrijeđenosti i ljutnje znatno pada. Postajete ležerniji, ugodniji okolini i svakako sami sebi.

Nakon 8 terapija nastavljate terapiju po izboru:

1) vrlo snažan mozak
2) pamćenje, učenje, koncentracija
3) izuzetno snažan mozak
4) shvaćanje, predviđanje
5) vizualizacija
6) otvaranje trećeg oka
7) čiščenje čakri
8) čiščenje aure
9) relaksacija
10) duboka relaksacija
11) meditacija
12) pokretanje metabolizma
13) ozdravljenje

Programi su prilagođeni za studente koji se pripremaju za ispite, za managere koji su pod stresom, zaposlene koji imaju kompleksan posao, za duhovnjake koji žele napredovati, bolesne čiji mozak više ne brine o tijelu, za umorne i iscrpljene…

Kontaktirajte nas i počnite jačati svoj mozak već sutra!