ZAŠTO?

Nakon pregleda energetskog prostora svakog klijenta osobno, procijenjuje se energetsko stanje osobe. Ukoliko je osoba energetski jaka i pročišćena te usklađena s energijom Novog svijeta, spremna je za Intenziv.

Emocionalne blokade zaustavljaju protok energije, što se pokazuje kroz umor, tjeskobu a konačno i bolest. Otpuštanjem blokada dovodimo misli i osjećaje u sklad te možemo jasnije vidjeti svijet oko sebe i donositi ispravne odluke.

Cilj Intenziva je da se kroz intenzivan energetski rad podigne vibracija pojedinca do „kritične mase“. Drugim riječima, kad se postigne razina vibracije „kritične mase“, pojedinac ostaje u vibraciji Novog svijeta i počinje stvaralački pristupati životu u skladu s novim zakonima „pravedan i odgovoran“.

Nakon Intenziva, osjećat ćete se otvorenije i puni energije, promijenit će vam se percepcija kojom gledate na svijet i okolinu, doživljaj iste (negativne) situacije bit će drugačiji. Broj Intenziva koji su potrebni da se dođe do „kritične mase“ ovisi o trudu i odluci pojedinca da promijeni svoje životne stavove i uvjerenja.

KAKO ?

Intenziv traje 2 sata (s pauzom) tijekom kojih polaznici udobno sjede u foteljama. Majstori prvo polaznike uvode u alfa stanje mozga – budno stanje opuštenosti. Nakon toga se koriste određene tehnike disanja koje ubrzavaju otpuštanje emocionalnih blokada. Kako bi se poboljšao i uskladio rad mozga, primjenjuju se binauralni tonovi i 3D virtualna stvarnost. Sve to pojačano je energetskim radom više majstora kroz cijeli Intenziv.