Današnji stil života ispunjen aktivnostima i dokazivanjima na svim planovima, koji od pojedinca zahtjeva veliku agilnost, takmičarski duh i neiscrpnu energiju, dovodi čovjeka do psihofizičke iscrpljenosti i urušavanja materijalnog i ostalih planova postojanja.

12 sati donosi energiju Novog svijeta, namijenjenu brzom razvoju i transformaciji pojedinca u čovjeka Novog svijeta – pravednog, odgovornog, stvaralačkog i slobodnog.

Aktivnost je podijeljena na tri segmenta. Svaki počinje sa psihološkim samopromatranjem te polaznik može pratiti svoj psihofizički i duhovni razvoj tokom 12 sati aktivnosti. Ostatak aktivnosti omogućava polazniku brze protoke energije, otpuštanje starih stavova koji ga limitiraju ili zaustavljaju osobni progres.

Cilj ove duhovne prakse je vraćanje životne radosti, otpuštanje strahova, izmjena energije, usklađivanje frekvencija, transformacija pojedinca i uspjeh.

Oduprite se očaju, lošim navikama, izađite iz rutine i probudite u sebi kreativnost življenja. Postanite primjer drugima kako se može živjeti bolje!

 

Pregled aktivnosti:

 1. Psihološka analiza s vizualizacijom – kakvi smo, kakva je naša duša, kako doživljavamo život i probleme, kako se prikazujemo okolini…
 2. Terapija – naš anđeoski i demonski aspekt
 3. Mentalna radiona – izmjena i izgradnja vlastitog života
 4. Obredno stavljanje iniciranih maski koje energiziraju i pročišćavaju
 5. Tehnika aktivacije muškog principa – snaga
 6. Tehnika aktivacije ženskog principa – otpuštanje i praštanje
 7. Autogeni trening s energiziranjem
 8. Tehnika samopromatranja i koncentracije
 9. Meditacija ružičastih i plavih ruža
 10. Meditacija oslobađanja
 11. Meditacija unutarnjeg smijeha
 12. Tehnika otvaranja prema Kozmosu – uzimanje i davanje
 13. Afirmacije
 14. Meditacija trčanja i pijedestala
 15. Meditacija Sinermann
 16. Obredno skidanje poveza i maski

Za više informacija o sljedećem terminu radionice pratite naš raspored i prijavite se na broj 095 9015 282 ili mail klubduhovnosti@gmail.com.